Dagens bild!



//Rebecca


Dagens Bild!



//Rebecca


Dagens bild!



//Rebecca


Dagens Bild!


//Rebecca


Eric på Åhlens City!

Japp, Eric kommer att vara på Åhlens City den 29/6 alltså på onsdag... och det suger för vi är inte hemma då! :(
Men vi kommer iallafall att få se honom på Skansen den 26/7 och på Grönan den 25/8 :D Det blir skojjsigt! ;) <3



 <33333333333


En bild från Erics midsommar något år :/

 Små grodorna eller?

Vet inte vilket år... 2008 tror jag :)<3

HEJDÅ!!!

Nu kommer det att bli ganska så dålig uppdatering på bloggen, eftersom vi ska iväg på konfaläger i två och en halv vecka.

Men vi kommer göra några tidsinställda inlägg..så det kommer ändå att uppdateras.
Men medans vi är borta så får ni jätte gärna ställa frågor till oss i  blogresponse!

//Rebecca


DAGENS BILD :D<3

 ooh pop, ooh pop, ooh popular... <3

Denna bild är så fin :)<3

DAGENS BILD! :)



Men seriöst, herregud! <3

Räddas – från fans

KALABALIK Fyra vakter fick slita loss Eric Saade när fansen blev lite väl närgångna efter sändningen av ”Sommarkrysset” i går. Även före sändningen var situationen tumultartad. ”Det var kaos när Eric Saade soundcheckade”, säger programledaren Gry Forssell.  
KALABALIK Fyra vakter fick slita loss Eric Saade när fansen blev lite väl närgångna efter sändningen av ”Sommarkrysset” i går. Även före sändningen var situationen tumultartad. ”Det var kaos när Eric Saade soundcheckade”, säger programledaren Gry Forssell. 

Räddas – från fans

Här flyr Eric Saade kaoset på Sommarkrysset

Här räddar vakterna Eric Saade undan fansen.

Den populäre sångaren orsakade tumult både före och efter premiären av ”Sommarkrysset”.

– Det blev kaos, säger programledaren Gry Forssell.

Jublet steg så fort Eric Saade, 20, äntrade scenen under premiären av ”Sommarkrysset” i går kväll. Men det kunde ha slutat illa.

– Det var kaos när Eric soundcheckade. Efteråt gick det runt säkerhetsfolk och såg bekymrade ut, säger Gry Forssell.

Fick prata med idolen

Även efter sändningen blev det tumult när den unge popstjärnan gick ner till fansen för att skriva autografer. Till slut var fyra vakter tvungna att dra loss honom från beundrarskaran.

Förra veckan blev en nioårig flicka förd till sjukhus på grund av klämskador efter Eric Saades konsert i Göteborg.

Om TV4 tog speciella säkerhetsåtgärder för att förhindra en liknande händelse vill de inte kommentera.

– Det var ett stort pådrag av publik, det är allt jag kan säga, säger Anika Beclijevski, exekutiv producent.

Under själva sändningen fungerade säkerhetsrutinerna bra. Många av de unga fansen fick till och med chans att byta ett par ord med sin idol under pauserna.

”Fantastiskt”

Men Saade nöjde sig inte med att bara göra sitt jobb – han tog över Grys också. Han fick agera programledare och ta emot ett vinnarsamtal av en 31-årig kvinna. Då passade han på att bjuda henne på dejt.

– Du vill inte bjuda ut mig på middag?, frågade han i direktsändning.

– Jag gör vad som faller mig in, jag tänkte att hon lät snygg. Jag fick dela ut 75 000 av någons annans pengar och det är ju fantastiskt, Eric Saade.

Blir det någon dejt?

– Det vet man aldrig.

Behöver Molly oroa sig för det här?

– Nej det tror jag inte hon behöver.



Nyhetsmorgon-Popular

Från när eric sjöng i nyhetsmorgon!
//Rebecca

Nyhetsmorgon!

Imorse var Eric med i nyhetsmorgon, så för er som missade det så kommmer det här!

 

När eric sjöng "Echo"
"Hearts in the Air"
//Rebecca


Britney Spears Vs Eric Saade - I Wanna Go & Be Popular (Robin Skouteris Mix)


"Popular" och "Hearts in the air" på grönan


Innan Allsång på Gränsen!


@grönalund

Skulle bara göra en liten snabb uppdate.. Just nu sitter vi o h lyssnar på när eric har soundcheck. Haha kanske inte det roligaste att vet.. Men ändå! :) //Rebecca !

DAGENS BILD :D<3

 Kolla vad söt <3

Allsång på Gränsen!

Video från när eric var och sjöng på "Allsång på Gränsen"

DAGENS BILD :D<3

 Eric den bästa av dom bästa! <3

Jag är beroende av bilder! <3





några fin- fina bilder...! <3

Dagens Bild! <3


Dagens Bild!

 .......!!

Plåtning och interview för Vecko Revyn!

Snygg eller ?!? :))

//Rebecca


HAHA! :D

 (sergelstorg, plattan)hahaha älskar vakterna!

Eric ser riktigt, riktigt glad ut! :D <3

En Bild! <3

 jag var bara tvungen att lägga upp bilden, så himla sööt!
kolla ögooneeeeen! <3

Lite Eric Saade!<3

Eric Saade
Eric Saade
Kreativ, positiv och ”control freak”. Men slarvig när det finns tid att koppla av. Så beskriver Melodifestivalens manliga stjärnskott Eric Saade sig själv.

Ända sedan han med sitt stilsäkra och karismatiska framträdande knep tredjeplatsen i finalen på Globen med hiten Manboy har han varit på allas läppar.
- Utöver alla de som upptäckte mig via tävlingen hade jag förmodligen ett stort stöd av TV-publiken från min tid hos Disney, konstaterar Eric.

Under sommaren 2009 kunde vi nämligen se honom som programledare i Disneys Channels storsatsning My Camp Rock, en skandinavisk musiktävling som hämtat inspiration från kanalens succéfilm Camp Rock. Eric figurerade inte bara på TV den sommaren: vi kunde även se honom som konferencier för den riksomfattande tävlingen Julias Stjärnskott. Ett evenemang som har sin stora final på Skansen och genom åren haft deltagare som Lisa Nilsson och Peter Jöback.

Därefter, i augusti 2009 kontrakterades Eric till Sveriges förmodligen snabbast expanderande skivbolag, Roxy Recordings. Där har han artistkollegor som Lena Philipsson, Orup, Agnes, Malena Ernman, Peter Jöback, Erik Hassle, Sarah Dawn Finer och många andra.

- Vi har lyssnat på Eric ett tag nu, och efter att fått lära känna honom lite mer på senare tid råder ingen tvekan om att han är en artist som platsar i de allra högsta divisionerna, säger Mårten Aglander, vd för Roxy Recordings.

Eric Saade behärskar alla sidor av artistskapet. Han har skrivit låtar sedan han var 13 år gammal och har tillbringat vintern med att skriva till sitt kommande album, ensam eller i samarbete med olika producenter och låtskrivare som Fredrik Kempe, Peter Boström, Alexander Kronlund, Dimitri Stassos, Ginni, och Anton Malmberg Hård Af Segerstad.

- Peter Boström producerar. Det blir en ganska originell blandning av akustiska trummor, hårda, nästan dataspelsaktiga 80-talssyntar, storslagna, klassiska stråkar och distade gitarrer., avslöjar Eric.

Uptempolåtarna och de mustiga balladerna kompletteras av en intim och avskalad ballad, Like That With You, där ett ensamt pianokomp framhäver Erics unika röst.

- Det första jag fick höra när jag gick in i studion med professionella människor var att jag inte lät som någon annan när jag sjöng - att min röst var originell och full av karaktär. Jag säger inte att jag sjunger bättre än någon annan, men folk hör uppenbarligen när det är jag som sjunger, säger han ödmjukt.
Eric är dock inte den typen av artistprodukt som sjunger det han blir tillsagd att sjunga, eller spelar in en låt bara för att den kommer från en berömd låtskrivare.

- Det är min platta och jag har sista ordet, slår han fast. Jag vill känna att det är en grym melodi och kunna relatera till varje låt som jag sjunger. Manboy var omedelbar och lättsmält - det måste man ha i en tävling som Melodifestivalen - men den är kanske inte den typ av låt som man upptäcker något nytt i varje gång man hör den. Albumet kommer att innehålla många låtar som växer.
Han har till exempel skrivit en som ifrågasätter vårt behov av mode och en annan om vissa människors oförmåga att släppa andra bakom sin fasad.

Eric Saade växte upp i Kattarp utanför Helsingborg och fick tidigt ta ansvar. Dels som skilsmässobarn och näst äldst av åtta syskon och halvsyskon. Dels genom att han mer eller mindre fick fixa skolan själv. Men också eftersom han inledde sin bana i musikbranschen redan vid 13 års ålder, efter att ha blivit upptäckt av ett management som alltid har trott på honom (och finns vid hans sida än i dag).

- Min mentala ålder är nog lite äldre än min biologiska, erkänner han. Jag fick tidigt hålla koll på saker. Kanske är det lite därifrån mitt behov av kontroll kommer. Jag har svårt att släppa saker och brukar till exempel dubbelchecka att min manager ringt de samtal han ska, vilket inte alltid är så populärt, ler Eric.

Eric sjöng tidigt, trots att ingen annan i hans familj utövade musik. Mamma jobbade på livsmedelsbutik och pappan, som kommer från Libanon och har palestinska rötter, drev ett eget företag.
När Eric var i fyraårsåldern skilde sig föräldrarna.

- Själva separationen var jag lite för liten för att beröras av, men de följande åren blev jobbiga. Framför allt diskussionerna om var vi skulle vara. Under konflikterna utvecklade jag en tendens att dra mig tillbaka och stänga av mina känslor utåt. Än i dag kan jag vara berörd av negativa saker utan att någon utomstående märker det.

Mamman blev den fasta punkten, men Eric har alltid haft bra kontakt med sin pappa och dennes läckra mezerätter tillhör fortfarande Erics favoritmat.

Det var då Eric såg Michael Jackson på TV som han fick för sig att han skulle sjunga. När det sedan visade sig att han var både tonsäker och målmedveten, tog familjen fasta på det. Första scenframträdandet skedde vid sex års ålder, då han sjöng Vandraren av Nordman på sin mammas bröllop. Sedan dess har han haft olika musikaliska perioder, där bland annat artister Backstreet Boys och Bryan Adams tillhört favoriterna. I dag kan båda anas bland ingredienserna i hans egen musik.

Fotbollen var Erics andra stora intresse och förblev nummer ett ända tills han fick sitt första skivkontrakt vid 15 års ålder. Än i dag är Eric fotbollsfantast och Zlatan förblir hans stora förebild. Dels för sin förmåga att göra fotbollen till en skön, lekfull konstform, dels för sin förmåga att fokusera när det gäller.

- Vinnarskallen finns kvar även utanför fotbollsplanen och jag är en tävlingsmänniska, även när det ofta bara är mig själv jag tävlar mot. Jag är sjukt besviken när jag inte gjort mitt bästa, konstaterar han.

Erics stora kroppskontroll kommer även till användning i den ganska avancerade koreografi han har i sina dansnummer. Han kallar sig "an entertainer at heart" och känner sig alltid mest levande när han står på scen, i mötet med en publik.

Efter att under en påfrestande period ha pendlat mellan Skåne och Stockholm, bor Eric nu i Stockholm. Och trivs.

- Nu är jag på rätt ställe. Det finns alltid något att hitta på men jag gillar också att göra inget. Att ha en hemmakväll framför TV:n och zappa mellan kanalerna. Mitt jobb är ofta intensivt och socialt. Då kan det vara skönt att vara ensam, konstaterar han.

Närmast blir det dock ingen ro för Eric. Albumet färdigställs under april och i sommar blir det påkostad turné med liveband och dansare i ryggen. Framtida mål inkluderar att bygga en långvarig karriär som möts av respekt av båda publik och kritiker. Sverige är viktigast men han bär också på en dröm att slå igenom i favoritlandet Storbritannien.

Inte sedan Robyns genombrott har en tonåring varit så redo för att ta steget upp i den yppersta artisteliten. Eric Saade har anlänt. Och han är här för att stanna.


OCH VI BARA FORTSÄTTER ATT ÄLSKA DIG SOM ALLTID! <3333

Dagens Bild! :D<3

 så himla gölli du är! <3

En liten intervju! :D

Beskriv dig själv med 3 ord!
-Ödmjuk, energisk och glad.

Med vem umgås du mest med?
Min flickvän Molly Sandén. När vi träffas är det mest på varandras spelningar och fester vi går på tillsammans. Annars när vi är för oss själva, brukar vi ha myskvällar.

Vad gör du när ingen ser?
Jag kollar mig i spegeln och rättar till håret eftersom det är pinsamt att göra det när folk ser på! 

Vad gör du när du vill vara ifred?
Då säjer jag det. Jag är ärlig, rakt på människa och gör inte saker svårare än de är.

Vad är du mest nöjd med i ditt liv?
Jag är aldrig riktigt nöjd oavsett vad det gäller. Allting kan alltid göras, bli och vara bättre och roligare. En sak jag är väldigt tacksam över är min familj som alltid finns där och de bra människorna jag har runt omkring mig.

Vad vill du ändra på?
Jag skulle vilja lägga ner Idol och liknande program. Det verkar jättekul och bra, men det har gått för länge.

Vad ser du i spegeln?
Mina vampyrtänder. Jag har både uppe och ner och ser verkligen ut som en vampyr! Det är därför jag undviker att le så mycket.

Vad gör du aldrig om?
Jag åker aldrig Fritt Fall igen! Molly övertygade mig att åka, men hon ångrade att hon gjort det när hon såg mitt bleka ansikte och hur stel jag var efteråt!

När vill du aldrig bli upptäckt?
När jag smygtittar på en person och personen märker det! Ska man då säja Hej eller titta ner i marken?

Hur vill du bli uppvaktad?
Jag tycker det är jätte gulligt med överraskningar. När någon har lagat mat åt mig eller bjuder med mig på bio.

Berätta nåt som ingen vet om dig!
Jag är helt såld på färgen Lila och ser jag nånt lila så köper jag det. Folk säjer att de blir bländade, men jag älskar det!

SÖTA MÄNNISKA! <3


En liten Video! :)

 Var bara tvungen att lägga upp denna video!

Eric & Molly <3

Vi fick frågan att lägga upp bilder på Eric och Molly.. så här kommer det en bildbomb med dom! :D





















 VARSÅGOD!

// Rebecca & Josefin<3


Ställ Frågor!

Ställ frågor till oss i Blogresponse! :D

Eric på Liseberg! :)<3

Igår var det alltså premiär för Eric Saades turné Made of pop. Liseberg var platsen och kl 20.00 var det dags! Som tur var hade också solen tittat fram trots regn mestadels av dagen.

Och Eric Saade levererade självklart en fantastisk show tillsammans med grymma bandet och dansarna.

Så sent som torsdag (16/6) repades det sista, genrep på fm och sedan dans för Eric och dansarna hela em. Jennie Widegren som koreograferat showen var mäkta imponerad av Erics driv. Många artister får man tjata på att de ska repa en extra gång medan Eric förstås kör på tills allt är perfekt. Underbart!

Eric Saade Liseberg, foto Mikael Janssonbild av Mikael Jansson

 



Hoppas att alla Göteborgare var där och på mändag är han ju där igen, eftersom det är premiär för Lotta på Liseberg då! :) <3

:D

Josefin om Put your hearts in the air! <3:
JAG MED! Den äger allt. :) Awesome blogg btw! :)
IP: 90.237.194.165
15 Juni, 12:21  



Svar: Kul att du gillar våran blogg!

Video innan Show!

MEN GUUUUD... Kan man bli mer söööt.....!!!!

Dagens Bild!

jaaa....duuuu!!!

DAGENS BILD! :)

 aww sötnos! <3

DAGENS BILD :D<3

 Men hur snygg är inte du? <3

Eric Saade och Eric Amarillo på Rix FM Festival i Halmstad!

Två gånger Eric – Saade och Amarillo – är med och tjuvstartar The Tall Ships Races i Halmstad. Den 4 augusti står de på scen när Rix FM Festival drar in i hamnområdet, som då står rustat för sommaren stora folkfest.

Till 2011 års upplaga av Rix FM Festival har MTG Radio fått med Eric Saade – men också Eric Amarillo, vars låt ”Om sanningen ska fram” verkar bli årets sommarplåga. Även Idol-vinnaren Jay Smith är med på festivaltåget, som startade i Stockholm 22 maj och alltså når Halmstad 4 augusti.

­- Rix FM Festival får tjuvstarta The Tall Ships Races och det på vår största scen, Ocean Stage. Den ligger i Östra hamnbassängen, områdets hjärta, och där ryms så många som 30 000 personer, berättar Jeanette Winberg, biträdande projektledare och Event Manager för The Tall Ships Races.

Hon är nöjd med Rix FM:s program, och konstaterar att det kommer att locka en bred publik.  

- Jättekul att ha en Melodifestivalvinnare med. Och att det sen blev en tredjeplacering i Eurovision Song Contest är ett tydligt tecken på att man är ganska ”Popular” - eller hur? säger Jeanette Winberg.

Andra artister som medverkar i årets upplaga av Rix FM Festival är Ulrik Munther, Loreen och Vincent.

– RIX FM Festival har blivit ett fenomen i sommar-Sverige. I samtliga städer vi besöker möts vi av en enorm respons från besökarna. Turnén är ett sätt att visa vår uppskattning för våra lyssnare. RIX FM Festival är dessutom den enda i sitt slag som är gratis för besökarna, säger Anders Sjöland, marknadschef på MTG Radio


DAGENS BILD :D<3

 number 1!!!! <3

DAGENS BILD :D<3

 gammal bild, men ärligt talat! den är grrrymt snygg!!! <3

Dagens Bild!








Vill bara påminna er ännu en gång att ställa frågor till oss i blogrespones :)
// Rebecca

 


Eric och Molly



Sötaste paret <3


Dagens Bild!

söööt!!??!!

//Rebecca


Sveriges sexigaste man :D

spola fram till 1:42 !!!!!!!!!!

SVERIGES SEXIGASTE MAN!!!!


Eric i Uppsala

Video från i Måndags!

Dagens bild! <3

SNYGGIINNNG!!!

Dagens Bild! <3

...

Tusentals på "Sankt Erics" torg

Tusentals på "Sankt Erics" torg

”Hallå Uppsala”, med de inledande orden gick Eric Saade in på scenen på S:t Eriks torg. UNT:s Steinholtz Sparby var på plats under nationaldagsfirandet i Uppsala.

Men redan vid 12-tiden var det fullt med nationaldagsfirande familjer på torget. Små, ivriga flaggviftare trängs glatt med varandra och dansar för fullt tillsammans med piraten Tarzan. De flesta har föräldrarna hack i häl som verkar något nervösa att tappa bort sina guldklimpar i folkmassan.

Dagens festligheter tillsammans med en obarmhärtigt varm sol har lockat ut stora mängder Uppsalabor i vimlet. Familjen Adan med barnen Isak, Nora och Aron står i kö till ansiktsmålning och storebror Isak får snabbt en svensk flagga ditmålad på kinden. De har firat nationaldagen varje år sedan de fick barn och tycker att det är roligt att skapa nya traditioner kring firandet, även om det kan vara lite kaosartat på staden.

Borta vid Parksnäckan är medelåldern något högre. Trots de medryckande rytmerna från bandet Man Luckerz på scenen, tar publiken det lugnt och viftar väldigt försiktigt med de blågula flaggorna. Där hålls det även ett traditionsenligt tal till Sverige av kommunfullmäktiges ordförande Lars Bäcklund och Uppsala kammarkör sjunger vackert om fosterlandet Sverige. Uppsalaskådespelaren Sam Kessel läser två texter ur Dag Hammarskölds dagböcker och med de spontana, inledande orden ”jag tänker att vi kan fira den här dagen tack vare att folk ’back in the days’ slogs för vår frihet och jämställdhet”, plockar han charmpoäng bland åhörarna.

Även utanför Parksnäckan, runt om i Stadsparken är det fullt med picknickande Uppsalabor. De vana nationaldagsfirarna Inga-Lill Kjettselberg och Marianne Wiklund tar igen sig med en kopp kaffe i skuggan och njuter av att lyssna på musik och att titta på folk. De satt mitt i solen inne vid scenen tidigare, men blev lite väl svettiga efter ett tag.

Dagens höjdpunkt, i alla fall för de yngre nationaldagsfirarna är helt klart eftermiddagens Eric Saade-konsert på S:t Eriks torg. Både torget och trapporna upp till Domkyrkan är proppfulla med förväntansfulla, skrikande fans. Det är svårt att se och de allra minsta blir upphivade på mammas eller pappas axlar. När Eric Saade sedan tar de inledande tonerna till melodifestivaldängan ”Popular”, gungar hela S:t Eriks torg. När han ropar ”händerna i luften” viftar både stora och små allt vad de kan med sina flaggor. Parksnäckan kan slänga sig i väggen.


Senast från Saade!


IMORGON GÖR SAADE EN EXKLUSIV SIGNERING FÖR DEN NYA SINGELN "HEARTS IN THE AIR"!
UPPSALA ÄR DOM LYCKLIGA SOM FÅR BESÖK AV SAADES ENDA SIGNERING AV NYA SINGELN! VI HOPPAS ATT NI ALLA ÄR DÄR!
ST.ERIKS TORG KL 15.00!


Blogrespones

Hejhej skulle bara påminna er att ställa frågor till oss i blogrespones :)

//Rebecca

 


Dagens Bild! <3

sorry för dålig uppdatering... har inte varit hemma på typ 2 dar såå...!

Här kommer iallafall dagens bild!

Put your hearts in the air! <3

Älskar den här låten!!!


Justin vs Eric!! <3



Jadu vad ska man välja ?!?
ERIC SAADE!!!!!! 




Hejdå på en vecka!

Hejdå, nu åker jag till Spanien och jag kommer säkert inte kunna blogga så mycket, men jag hoppas att Becca och Louise ska göara det!
Kommer att sakna Eric, men som tur är tar jag med mig min Eric Saade- tröja, så det kommer nog gå bra :)





 HEJDÅ ERIIIIIC! <33333333

Kärlek till alla andra också// Josefin<3

DAGENS BILD :D<3

 satan i gatan vad snygg!
<3

MÅNADENS TEXT!

Been down in the dirt
I've struggled twice
Finding my direction
The riddle of life, it's just like a maze
That changes every second
I can't explain the things I feel, but I know you're a keeper
The things that you said it's all repeating my head
Still wondering what you meant

(Don't you know, don't you know)
It's the start of something good
(Don't you know, don't you know)
That it's torture loving you

You're turning me upside down but I'm loving it
I'm still loving it
You're turning me inside out but I'm loving it
Yeah it feels like I'm in a hurricane and I've lost control
You're turning me upside down but I'm loving it
I'm still loving it, I'm still loving it

We've broken the ice and it causes me pain
I'm struck by your affection
I was down on my knees, was just gonna ask
Got interrupted two times
You got me wishing you would leave
But still know you're a keeper
I'm chasing my words, you're holding them back
I'd tell you if I could

(Don't you know, don't you know)
It's the start of something good
No, girl you know (Don't you know, don't you know)
That it's torture loving you

You're turning me upside down but I'm loving it
I'm still loving it
You're turning me inside out but I'm loving it
Yeah it feels like I'm in a hurricane and I've lost control
You're turning me upside down but I'm loving it
I'm still loving it, I'm still loving it

(Don't you understand what she's doing to you?)
No I can't understand what I ask her to
Marry me,
Save me from all my downs (No you don't understand what she's all about,
all about)

I'm still loving it
Yeahhhh, you're turning me upside down, but I'm loving it
You're turning me inside out, but I'm loving it, oh yeah yeah
I'm in a hurricane and I've lost control
You're turning me upside down, but I'm loving it

You're turning me upside down, but I'm loving it (Yes I do)
You're turning me inside out, but I'm loving it
Yeah it fells like I'm in a hurricane and I've lost control
You're turning me upside down, but I'm loving it

I'm still loving it
 JAG FULLKOMLIGT ÄLSKAR DEN HÄR LÅTEN! <3

...<3

Vet inte vad jag ska skriva så jag säger bara:

ERIC SAADE ÄR SNYGGAST OCH MER BLIR DET INTE MED DET!!!!!!!!!! <33333333333

:(

På grund av tekniska problem så är gårdagens planerade release av Eric Saades nya singel "Hearts in the air" försenad, vi jobbar för att lösa detta tekniska problem så fort som möjligt och återkommer med närmare information om exakt när den kommer att finnas på Itunes och Spotify!

KOM UT NU!<3

 <3333333


DAGENS BILD :D<3

 snygg eller vad?!<3

Dagen bild! :D

KÄRLEK!!<3333

RSS 2.0