Pop Explosion 28/4-2012

Så nu har vi samlat oss från i lördags!
Kan ju berätta om lördagen:
Vi började med att komma till Anexet kl halv 12, och då var det kanske redan 20 pers där, sen hände det ju inte så mycket så där väntade vi i kanske 7 timmar.
Sen när vi gick in i Anexet, så innan vi gick in i salen där konserten var så väntade vi utanför. Och då var det ett kamera team där och frågade om det var någon som hade backstage pass, och då räckte ju jag och jossan såklart upp händerna, och så skulle dom intervjua oss, men sen precis då så släppte dom in i arenan så vi drogs med av alla som sprang in ;P
Sen vid scenen stod vi längst fram och då kom dom tillbacka till oss och sa att vi skulle gå fram och bli intervjuade så vi blev ju det dårå, och grejen var att vi inte visste vad det var till så vi pratade på. Så tillslut hamnade vi på andra raden precis vid scenen så det va helt ok!
Sen kanske 5 minuter innan det började så kom kamra killen ut på scenen och sa att dom skulle spela in konserten och att det skulle sändas på svt i höst och sen komma ut på DVD, så ja då fick ju vi panik för vi hade skämt ut oss för kanske hela sverige då!
Sen var konserten då och hela det var underbart, utom det att han pussade en tjej på scenen(lite arg man blev ;)
Och sen så var det backstage delen... jag säger bara så här, det var det mest bästa jag köpt. Han var så jävla gullig,snäll,snygg och hans hår det va så jävla snyggt!!!!
Men vi var kanske 9 st i en grupp och så satt vi pratde lite granna, fick ta kort och jag och josefin fick en puss på kinden av honom...OMFG.. tror ni jag blev glad eller??
Men ja det var kvällen kortfattat.. den bästa kvällen i våra liv!!!!!
Sen lite fakta som vi fick veta under backstage träffen:
- Erics skostorlek är 42
- Han tror att jorden kommer gå under 2012
- I sommar kommer han att satsa på utlandet och inte sverige  :'(
- Hans bakrund på mobilen är på han och hans dansare!
- Han är 1.72 m lång (kortis)
- Han skrev backseat när han var arg!
- Han kan inte säga Orsa.. Han säger det typ som: åh Tja!
Bilderna kommer att kommma upp lite senare!
'
//Rebecca & Josefin♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0